Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına yeşil taç takmak

Rüyada başına yeşil taç takmak

Rüyada başına yeşil taç takmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, eskisinden de iyi olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına yeşil taç takmak gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Rüyada başına yeşil taç takmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada başına taç takmak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sevap işleyeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına gelin tacı takmak patron koltuğuna geçeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada başa taç takmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada başına çiçekten taç takmak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taç takmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, güzel huylarını terk edeceğine inanılır.

Rüyada başında tacı olmak kulluk derecesinin artmasına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada başına taç giymek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments