Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına çiçekten taç takmak

Rüyada başına çiçekten taç takmak

Rüyada başına çiçekten taç takmak büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Rüyada başına çiçekten taç takmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Rüyada başına çiçekten taç takmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada başında çiçekten taç görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada başına taç takmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başına yeşil taç takmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa taç takmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına gelin tacı takmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Rüyada çiçekli taç takmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada çiçekten taç takmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments