Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratında kıl görmek

Rüyada suratında kıl görmek

Rüyada suratında kıl görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, saadete ereceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, asla yüksünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suratında kıl gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Rüyada suratının kıllandığını görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratında kıl görmek yüksek makamlara geleceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada suratta kıl görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, adının yayılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işarettir.

Rüyada morarmış surat görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada çirkin surat görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet eder.

Rüyada suratı kara görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, gelirinin de artmayacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalettir.

Rüyada insan suratlı balık görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada maymun suratlı insan görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments