Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin surat astığını görmek

Rüyada birinin surat astığını görmek

Rüyada birinin surat astığını görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, saygın biri haline geleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet eder.

Rüyada birinin surat astığını gördüyseniz:

  • İlişkilerin ya da bağlantıların yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada birinin surat astığını görmek dinamik olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini astığını görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin kendini astığını görmek önünün açılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birini kendini astığını görmek iş hayatında günah işleyeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz perde astığını görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, işlerinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments