Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir suda yüzmek

Rüyada temiz bir suda yüzmek

Rüyada temiz bir suda yüzmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz bir suda yüzmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz bir suda yüzmek konuşmaz olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına inanılır.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, itibarın sarsılacağına inanılır.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek çirkin bir iş yapmaya, bolluk ve berekete kavuşacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulur.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada çok temiz suda yüzmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, bilmediği duyguları tadacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda elini yıkamak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments