Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara suda yüzmek

Rüyada kara suda yüzmek

Rüyada kara suda yüzmek çirkin sözler işitileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, nefsine yenileceğine, kendisi paralayacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, İslami olarak günahlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kara suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarına zaman ayırmanızda gerekebilir.

Rüyada kara suda yüzmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda kara yılan görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işarettir.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına inanılır.

Rüyada kara sularda yüzmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, ünleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara denizde yüzmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalettir.

Rüyada karanlikta yüzmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, para sıkıntısının olmayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işaret eder.

Rüyada boklu suda yüzmek oldukça kazançlı işler yapacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada derin bir suda yüzmek elinin bollaşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments