Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlu suda yüzmek

Rüyada kumlu suda yüzmek

Rüyada kumlu suda yüzmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, günahlarının affedileceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sevilen birinin geleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada kumlu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Rüyada kumlu suda yüzmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda kum görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada kumlu denizde yüzmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sonradan da çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kumun içinde yüzmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, kötü gününden de geri duracağına işarettir.

Rüyada kum içinde yüzmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kumda yüzmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, malında azalmaya, çok sıkıntılı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şifalı suda yüzmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada soğuk suda yüzmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments