Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil su bardağı görmek

Rüyada yeşil su bardağı görmek

Rüyada yeşil su bardağı görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, hile ile mal elde etmeye, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, aksiliklerin aşılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil su bardağı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz özgürlüğü karşı tarafa sunmak da zayıf kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil su bardağı görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bardak görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil cam bardak görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına işaret eder.

Rüyada mavi su bardağı görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, duygularının karşılıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada bardakla çok su içmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına inanılır.

Rüyada iki bardak su içmek başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bardak bardak su içmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bardak su içmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments