Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak bardak su içmek

Rüyada bardak bardak su içmek

Rüyada bardak bardak su içmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ev sahibi olacağına, daha zengin hale geleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bardak bardak su içmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada kırık bardaktan su içmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işarettir.

Rüyada iki bardak su içmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Rüyada bardaktan su içmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasının bardağından su içmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, güzel günler için çalışılacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam bardaktan su içmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, işlerinin azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulur.

Rüyada kırık bardakta su içmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına inanılır.

Rüyada bi bardak su içmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments