Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi su bardağı görmek

Rüyada mavi su bardağı görmek

Rüyada mavi su bardağı görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin hemen hallolacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi su bardağı gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada mavi su bardağı görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada mavi bardak görmek keyiflerinin yerinde olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk bardak görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, ticaret ehli olacağına, bereketin ve verimin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi cam bardak görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bardak su istemek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bardakta bulanık su görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada bardaktaki suyu dökmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil su bardağı görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments