Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil cam bardak görmek

Rüyada yeşil cam bardak görmek

Rüyada yeşil cam bardak görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, insanların alım gücünün azalacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın azalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil cam bardak gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Rüyada yeşil cam bardak görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Rüyada cam bardak kırmak görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çatlak cam bardak görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada büyük cam bardak görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalettir.

Rüyada cam bardak görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sorunları başarıyla çözmeye, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardak çay içmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli cam bardak görmek şansının artacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada cam bardak yediğini görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments