Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan soymak

Rüyada yeşil soğan soymak

Rüyada yeşil soğan soymak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan soymak gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan soymak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada soğan sarımsak soymak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, refaha erişileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada patates soğan soymak yüzüne kan geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan soymak eski bir davanın tekrar açılacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan soyduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğan kabuğu soymak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine alamet eder.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet eder.

Rüyada soğan soymak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments