Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan kabuğu soymak

Rüyada soğan kabuğu soymak

Rüyada soğan kabuğu soymak yapılan hataların telafi edileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, dik durmaya çalışacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Rüyada soğan kabuğu soymak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada soğan kabuğu soymak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabuk soymak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma kabuğu soymak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, borcunun da hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada portakal kabuğu soymak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ceviz kabuğu soymak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta kabuğu soymak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan soymak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada soğan sarımsak soymak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hastalığın biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments