Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan sarımsak soymak

Rüyada soğan sarımsak soymak

Rüyada soğan sarımsak soymak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan sarımsak soymak gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Rüyada soğan sarımsak soymak insanlara iyilik yapmaya, fesat kimselerin çıkacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak soyduğunu görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada sarımsak soymak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, verimin ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada kuru sarımsak soymak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalettir.

Rüyada soğan ve sarımsak yemek paraya ve mala kavuşacağına, özlemelerin son bulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Rüyada sarımsak ve soğan görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan ve sarımsak görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada sarımsak soğan görmek hem moral hem de çareler bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments