Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan soyduğunu görmek

Rüyada soğan soyduğunu görmek

Rüyada soğan soyduğunu görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kişinin rahat nefes alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, renk ve eğlence geleceğine tabir olunur.

Rüyada soğan soyduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Rüyada soğan soymak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan soymak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada soğan kabuğu soymak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada soğan soyduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan soymak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada patates soğan soymak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada soğan sarımsak soymak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments