Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan soymak

Rüyada soğan soymak

Rüyada soğan soymak üzüleceğine ve kırılacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada soğan soymak gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Rüyada soğan soymak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada soğan soyduğunu görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan soymak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada soğan kabuğu soymak kısa süre içinde işten çıkılacağına, rızkının da genişleyeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates soğan soymak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada kuru soğan soymak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada soğan sarımsak soymak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments