Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan çalmak

Rüyada yeşil soğan çalmak

Rüyada yeşil soğan çalmak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sağlığına kavuşacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan çalmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil soğan çalmak başını borçlardan kaldıramayacağına, huzurunun artacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada soğan çalmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan temizlemek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalettir.

Rüyada ölüye yeşil soğan vermek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada marul yeşil soğan görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan çekmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada taze yeşil soğan görmek işinin başına geçeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments