Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek

Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek

Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorunlarından arınacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan yıkadığını gördüyseniz:

  • İstekliliğinizle herkesi istediğiniz konulara dahil edebilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan yıkamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada taze soğan yıkamak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden yeşil soğan almak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil soğan toplamak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan soymak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil soğan satın almak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil soğan sulamak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments