Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan çekmek

Rüyada yeşil soğan çekmek

Rüyada yeşil soğan çekmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sorunlarını çözeceğine, içinin huzurla dolacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil soğan çekmek gördüyseniz:

  • Biraz arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada yeşil soğan çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına delalettir.

Rüyada taze yeşil soğan görmek düşmanlarını kaybetmeye, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil soğan marul görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeden yeşil soğan toplamak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede yeşil soğan görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine yorulur.

Rüyada ölüye yeşil soğan vermek kulluk görevini ihmale edeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan aldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments