Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yeşil soğan vermek

Rüyada ölüye yeşil soğan vermek

Rüyada ölüye yeşil soğan vermek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada ölüye yeşil soğan vermek gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Rüyada ölüye yeşil soğan vermek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, büyük işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden yeşil soğan almak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada yeşil soğan çekmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil soğan maydanoz görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil soğan yıkadığını görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan görmek gözyaşı dökeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments