Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan çalmak

Rüyada soğan çalmak

Rüyada soğan çalmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalet eder.

Rüyada soğan çalmak gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Rüyada soğan çalmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan çalmak hayatını kazanırken keyif alacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Rüyada çuval içinde soğan görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Rüyada patates soğan soymak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine delalettir.

Rüyada kurutulmuş soğan görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğan aldığını görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments