Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze yeşil soğan görmek

Rüyada taze yeşil soğan görmek

Rüyada taze yeşil soğan görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Rüyada taze yeşil soğan gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Rüyada taze yeşil soğan yemek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil soğan görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taze soğan görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan almak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan yıkamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan yemek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet eder.

Rüyada taze soğan bahçesi görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada taze soğan yedirmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments