Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sebze satın almak

Rüyada yeşil sebze satın almak

Rüyada yeşil sebze satın almak eline geçen gelirin de çoğalacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına yorulur.

Rüyada yeşil sebze satın almak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Rüyada yeşil sebze satın almak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada sebze satın almak kem gözlere gelineceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze meyve satın almak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sebze almak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalettir.

Rüyada yeşillik sebzeler görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sebze yıkamak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sebze yemek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, saygı göreceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil sebzeler almak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hatalı yollara sapılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments