Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sebzeler almak

Rüyada yeşil sebzeler almak

Rüyada yeşil sebzeler almak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil sebzeler almak gördüyseniz:

  • Dikkatli olun, hata yapmamaya özen gösterin.

Rüyada yeşil sebze almak güçlendikçe güçleneceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Rüyada sebze ve yeşillik görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulur.

Rüyada yeşil sebze yıkamak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil sebze bahçesi görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sebze görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik sebze görmek sağlık ve şifa bulacağına, başarılarının artacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil sebze yediğini görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments