Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sebze almak

Rüyada yeşil sebze almak

Rüyada yeşil sebze almak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil sebze almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil sebze bahçesi görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek güzel zamanlar geçireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, keyfinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze ve yeşillik görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze satın almak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik sebzeler görmek işsizin iş bulacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze yediğini görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, refah içinde yaşayacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments