Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sebze yıkamak

Rüyada yeşil sebze yıkamak

Rüyada yeşil sebze yıkamak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sebze yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Rüyada yeşil sebze yıkamak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada sebze yıkamak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sebzeler almak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sebze yediğini görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze bahçesi görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sebze görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşillik sebzeler görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yeşil sebze almak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments