Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze satın almak

Rüyada sebze satın almak

Rüyada sebze satın almak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, gereken sabrı göstereceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Rüyada sebze satın almak gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada sebze meyve satın almak zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sebze satın almak kötü yollara gireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sebze satın almak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işarettir.

Rüyada dalından sebze koparmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sebzelik görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada meyve sebze toplamak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden sebze çalmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet eder.

Rüyada sebze ve meyve toplamak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments