Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik sebzeler görmek

Rüyada yeşillik sebzeler görmek

Rüyada yeşillik sebzeler görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çıkmaza düşeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada yeşillik sebzeler gördüyseniz:

  • Bazı konularda farklı şekilde ilerlemek konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada taze yeşil sebze görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil sebze bahçesi görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yeşil sebze görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillik sebzeler görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sebze tarlası görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sebzeler almak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına inanılır.

Rüyada yeşillik sebze görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yeşil sebze satın almak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments