Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze meyve satın almak

Rüyada sebze meyve satın almak

Rüyada sebze meyve satın almak hayırlı adımlar atacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, patron koltuğunda oturacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada sebze meyve satın almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada sebze meyve satın almak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada meyve ve sebze bahçesi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyve ve sebze görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Rüyada yeşil meyve ve sebze görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve sebze görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulur.

Rüyada bahçede meyve sebze toplamak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına inanılır.

Rüyada sebze ve meyve bahçesi görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze ve meyve görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, güzel günlere kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments