Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şapka takmak

Rüyada yeşil şapka takmak

Rüyada yeşil şapka takmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, uzun sohbetler edeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil şapka takmak gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada yeşil şapka takmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada mor şapka takmak onlarla arasının açılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz şapka takmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulur.

Rüyada süslü şapka takmak kazancının epey düşeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şapka takmak borcunun çok olacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli şapka takmak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deri şapka takmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, büyük bir mala sahip olacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalettir.

Rüyada kahverengi şapka takmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments