Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka takmak

Rüyada şapka takmak

Rüyada şapka takmak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şapka takmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeni şapka takmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün şapka takmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi şapka takmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kovboy şapkası takmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada renkli şapka takmak her işinde hayırla karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada deri şapka takmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa beyaz şapka takmak kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, keyfin kaçacağına delalettir.

Rüyada şapka takmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments