Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü şapka takmak

Rüyada süslü şapka takmak

Rüyada süslü şapka takmak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, neşesini kaçıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada süslü şapka takmak gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Rüyada süslü şapka takmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada süslü şapka görmek güzel günlerin kapıda olacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü kemer takmak şanssızlık yaşanacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şapka takmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, derde ve kedere düşeceğine, dirliğin bozulabileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı şapka takmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, derdin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil şapka takmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ev sahibi olacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada şapka takmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına yorulur.

Rüyada başına şapka takmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments