Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor şapka takmak

Rüyada mor şapka takmak

Rüyada mor şapka takmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, geleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor şapka takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda beklenmedik sıkıntılar olabilir.

Rüyada mor şapka takmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor şapka görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başa beyaz şapka takmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz şapka takmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Rüyada kovboy şapkası takmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Rüyada yün şapka takmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni şapka takmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, başarılarını arttıracağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada mavi şapka takmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments