Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salamura yeşil zeytin görmek

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek ailesinden hayır göreceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada salamura yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işarettir.

Rüyada salamura zeytin görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, tatsızlıkların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine rivayet eder.

Rüyada salamura yaprağı görmek gergin olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada salamura balık görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salamura peynir görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, evlerindeki huzurun artacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada salamura görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments