Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salamura yapmak

Rüyada salamura yapmak

Rüyada salamura yapmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Rüyada salamura yapmak gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Rüyada salamura yapmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaprak salamura görmek görmediği yerlere gideceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada salamura balık görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada salamura görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Rüyada salamura zeytin görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada salamura peynir görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments