Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salamura yaprağı görmek

Rüyada salamura yaprağı görmek

Rüyada salamura yaprağı görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yalan söyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada salamura yaprağı gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarınıza yatkın olmanız size kazandırabilir.

Rüyada yaprak salamura görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada salamura yaprağı görmek daha fazla gelire kavuşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada salamura görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada salamura zeytin görmek aydınlığa çıkılacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments