Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı salamurası görmek

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, huzurunun kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, günahtan temizlenmeye, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada asma yaprağı salamurası gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaprak salamura görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına inanılır.

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salamura yaprağı görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek talihinin artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada salamura balık görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada salamura peynir görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments