Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaprak salamura görmek

Rüyada yaprak salamura görmek

Rüyada yaprak salamura görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada yaprak salamura gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada yaprak salamura görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, sorunlarından kurtulacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada salamura yaprağı görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret eder.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Rüyada salamura peynir görmek onu hayallerine kavuşturacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada salamura balık görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments