Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salamura yeşil yaprak görmek

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek sebep olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, stresini atacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada salamura yeşil yaprak gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada salamura yeşil yaprak görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil salamura yaprak görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine alamet eder.

Rüyada salamura yaprağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada yaprak salamura görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada asma yaprağı salamurası görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salamura yeşil zeytin görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada salamura zeytin görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada salamura görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments