Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil saksı görmek

Rüyada yeşil saksı görmek

Rüyada yeşil saksı görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada yeşil saksı gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına yorulur.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Rüyada saksı içinde yeşillik görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil saksı görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada saksıda yeşil ağaç görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, elindeki imkanların artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments