Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda yeşil ağaç görmek

Rüyada saksıda yeşil ağaç görmek

Rüyada saksıda yeşil ağaç görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil ağaç gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler ortaya koymak istediğiniz bazı işleri uygulamanıza olanak sağlayabilir.

Rüyada saksıda yeşil ağaç görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada saksı içinde ağaç görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıya çam ağacı dikmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada saksıda meyve ağacı görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada saksıda çam ağacı görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada saksıda ağaç görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada saksıya ağaç dikmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Rüyada saksıda gül ağacı görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments