Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ruj görmek

Rüyada yeşil ruj görmek

Rüyada yeşil ruj görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ruj gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Rüyada yeşil ruj sürmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil ruj görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ruj görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalet eder.

Rüyada ruj bulmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek kazancının günden güne azalacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Rüyada ruj hediye almak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments