Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj hediye almak

Rüyada ruj hediye almak

Rüyada ruj hediye almak önünü açacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına delalettir.

Rüyada ruj hediye almak gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada ruj hediye almak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ruj hediye almak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Rüyada ruj aldığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruj izi görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işarettir.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj satın almak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj aldığını görmek kötü halin son bulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ortamın bir hayli gerileceğine rivayet eder.

Rüyada dudağa ruj sürmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kafasının boşalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments