Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaka yapmak

Rüyada yeşil kaka yapmak

Rüyada yeşil kaka yapmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, imkanlarının artacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaka yapmak gördüyseniz:

  • Her şeyi başarabilecek güçtesiniz.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, sıkıntıların biteceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulur.

Rüyada yeşil kaka yapmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kaka görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etrafa kaka yapmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yere kaka yapmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa kaka yapmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada halıya kaka yapmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments