Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğene kaka yapmak

Rüyada leğene kaka yapmak

Rüyada leğene kaka yapmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, gelirinden yana memnun olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işarettir.

Rüyada leğene kaka yapmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada leğene kaka yapmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, geniş geniş yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğene çiş yapmak donatacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalettir.

Rüyada leğende banyo yapmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leğende ayak yıkamak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada leğende çamaşır yıkamak başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet eder.

Rüyada leğene kusmak dönmeyen şansın artık döneceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, endişelerini silip atacağına tabir olunur.

Rüyada leğende yıkanmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada leğende balık görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments