Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaka görmek

Rüyada yeşil kaka görmek

Rüyada yeşil kaka görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, adım atarken çok zorlanacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaka gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaka görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulur.

Rüyada yeşil kaka yapmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kakayla oynamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kazancını çoğaltacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına yorulur.

Rüyada bebeğin kakasını temizlemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kazancın arttırılacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebek kakası görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments