Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil badana yapmak

Rüyada yeşil badana yapmak

Rüyada yeşil badana yapmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil badana yapmak gördüyseniz:

  • Duyacağınız haberleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil badana yapmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk badana yapmak saygınlığına da saygınlık katacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, nasibin bollaşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalettir.

Rüyada evi yeşil badana yapmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil badanalı ev görmek başarısının düşeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil badana görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı badana yapmak gelişiminin hız kazanacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalettir.

Rüyada evi badana boya yapmak aşama göstermeyeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments