Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tesbihler görmek

Rüyada renkli tesbihler görmek

Rüyada renkli tesbihler görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yeni alanlara yöneleceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Rüyada renkli tesbihler gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada renkli tesbihler görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, helal rızık yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renk tesbih görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine inanılır.

Rüyada mor renk tesbih görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek çok büyük özgüven kazanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada renkli tesbih görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada oltu tesbih görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments