Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli tesbih görmek

Rüyada sarı renkli tesbih görmek

Rüyada sarı renkli tesbih görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, para kazanmaya başlayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli tesbih gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada sarı renk tesbih görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Rüyada renkli tesbih görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, büyük başarıla kazanacağına işarettir.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, korkularının sona ereceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada renkli tesbihler görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk tesbih görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, haram mal yiyip içeceğine işaret eder.

Rüyada sarı tesbih görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments