Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkli tesbih görmek

Rüyada siyah renkli tesbih görmek

Rüyada siyah renkli tesbih görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, başarıya giden yollarını açacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet eder.

Rüyada siyah renkli tesbih gördüyseniz:

  • Cesaretli yaklaşımlar, alışılmadık yöntemlerle başkalarının iş ya da planlarına dahil olmanız kendi planlarınızda da değişiklik anlamına gelebilir.

Rüyada siyah renkli tesbih görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada sarı renk tesbih görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada renkli tesbihler görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli tesbih görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, sıkıntıların azalacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk tesbih görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Rüyada renkli tesbih görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renkli tesbih görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah tesbih çekmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments